Feedback Omdömen om Desertrat.se:

"Hej. Måste bara tala om att det är en toppen väska,
Underbar kvalité. Blir toppen på mc n. Mvh xxx"
17-04-28

"Tack för ert tålamod och bra support :)" x 2017-03-13

"Hej Venner tack för fin service MVH" X 17-02-14

"Fantastisk service!" 2017-01-27

 
"Hello Mr, Mrs. Received shipment today.
Good quality DPM shirt, nice addition to my collection of different/original camo shirts.
I will keep checking your website for other interesting camo's." XXX Holland/Nederländerna
2016-12-01
 
"Varan har kommit fram och jag är mycket nöjd.
Hälsningar Xxx" 2016-11-11
 

"Hej! Vill bara ge er cred för bra produkter och snabb leverans från tidigare beställning, det uppskattas!" 2016-10-09

"Tack så mycket för sådan snabb leverans. Jag hämtade ryggan i dag. Den ser väldigt välgjord ut. På återseende, och tack igen" xxxx 2016-08-11

"Tja vill bara säga till er en sak min m1 garand bärrem är bäst :) bra kvalitet och hållbar :) tack så hemsk mycket för denna fina bärrem :) Med vänlig hälsningar xxxx" 2016-08-09

 
"Tja :) fick den idag jävligt snygg läder och hållbar är
Den :) tack så mycket" 2016-08-05
 
"Hej jag har fått min beställning och är mycket nöjd som vanligt när det gäller eran grymma service och utbud =)" 16-07-27
 
Hej, tack för bekräftelsen och den snabba servicen!
 Mvh xxx 16-06-19
 
"Bästa DesertRat!
Det är som vanligt en fröjd att beställa grejer
från er och är mycket nöjd även denna gång." 160525
 

"Det blir nog bra det med :)
Tack för fin service!" 160524

Hej! Jag och min familj är trogna kunder här på desertrat.se och uppskattar verkligen den här webbshopen ni bedriver! Fortsätt att bedriva denna webbshop som ni gör och fortsätt vara lika grymma som ni är just nu! /Med Vänliga Hälsningar XXXX 160518

"Ett stort fan av den här sidan!" 160505

"DR kick ass :)" 150204

"desertrat.se är bäst!" 150202

"Jag måste också tacka för den trevliga tonen och det proffsiga bemötandet!
Att ha haft med DesertRat att göra den här gången har uteslutande varit en
positiv erfarenhet! Jag har fullt förtroende för Er och butiken!
MVH
xxxx i
Norrköping"140604
 
"Hej! Hämtade mina härliga brallor(3/4 combatshorts olivgrön) idag. Jättesnygga, sitter perfekt. Det är nog de bästa sommarbyxor man kan ha. Jag har sedan tidigare ett par woodlandcamo och ett par svarta. Mycket sköna och perfekta resebyxor när man åker söderöver. Tack för snabb leverans och ett bra pris. Jag kan verkligen rekommendera er firma. Köpte ett par legionär combatkängor i höstas och de är  både sköna att gå i och snygga.
Vi hörs nog snart igen när jag behöver komplettera min garderob
Ha en riktigt skön sommar" 140625
 
"Hej!
Jag ber om ursäkt men jag skulle vilja byta ett par saker igen...
Nej då, jag skojade bara. Det jag däremot vill är att skriva och tacka
för prylarna. Jag är MYCKET nöjd. Jag vill också be om ursäkt för att
jag inte har skrivit och tackat förrän nu, det har varit lite fullt upp.
Men återigen, tack så mycket!
Mvh" 140708
 
"Kanon! Tack!
Och det är så himla trevligt att du önskat "tusen tack",
man blir vekligen glad :)" 140714
 
"Hi Desertrat
Delivered yesterday morning.
Item perfect. Five stars rating...
Thanks. ;-)
Ciao" 140911
"Hej
Vill bara säga: jättebra service, beställde kängor från er den 21 Oktober och fick dem 22 Oktober. Verkligen stor eloge till er för den snabba frakten.

Kängorna är kanon, bra passform och komfortabla.
Mvh:" 141022
"Hej DesertRat,
Jag får säga detsamma - Tack för den supersnabba leveransen!
Jackan är kanonfin!
Mvh," 141027
 
"Fick bajonetterna, som du sa högsta tänkbara kvalitet. jag är super nöjd, Bra o snabb leverans och högsta kvalitet." 141218
 
"Thank you so very much.
You have been so helpful, accommodating and polite - especially considering that I don't speak Swedish. I greatly appreciate you working with me to make this transaction go so smoothly. You will be highly recommended by me, as well, should I come across someone who is pursuing what you sell." 141223
"Paketet har kommit rätt nu! Leveransen tog lite längre tid än väntat! ( 9 dagars leverans tid med helger)
Allt stämmer och passar allt perfekt, Så på det kan jag inte klaga på! Mycket nöjd" 150118

"Hejsan

Vill bara tacka för god service , snabb leverans och ert grymma utbud 

Stort TACK !!!
MVH" 150129
 

"Tusen tack för ditt svar. Förresten, vet du hur rar och snäll du är? Du är en toppen säljare, som verkligen går in för dina kunder. Den servicen hittar man inte så ofta." 130208

 

"Tack för snabb återkoppling gällande ryggsäcken. Visade sig att min kollega på jobbet handlat saker från er och varit galet nöjd med skicket samt leverans." 13-02-15

 

"Jag ville bara skriva och tacka för en superbra och snabb service, ryggsäcken kom idag eftersom Posten har extraöppet trots lördag! :-D Skicket var helt perfekt, nästan som nytt. Jag/vi kommer definitivt handla hos er igen! GOD JUL och GOTT NYTT ÅR önskar: xxxx" 12-12-27

 

"Jag har handlat av er ett antal gånger och det har alltid fungerat klockrent! Snabba leveranser och varor precis som i beskrivningen! Ni är ett föredöme för alla handlare på nätet, stort tack! Ha en riktigt god jul!!!" 12-12-13


"Hämtade mitt paket, grymt nöjd! Er skall jag rekommendera!" 12-12-12


"fick leveransen i dag och är såååå jäkla nöjd!å snabbt gick det med. Kommer beställa igen av er utan tvekan!" 11-03-28

 

"Jag ska tacka att ni fick in *** och för en otroligt bra service som vanligt." 11-06-18

 

"Var och hämtade byxorna på Posten idag. Exakt rätt färgnyans. Vad skulle man göra utan dig? Du är i sanning en klippa. Bra jobbat."11-06-22


"Fick jackan idag. Passar perfekt. Tack för en kanon service trots mitt strul. 11-11-17


"Jag beställde en klocka och en kniv från er för ca en vecka sedan. Nu vill jag bara berätta att jag är väldigt positiv över eran snabba leveranstid samt eran kvalitet.
Med mycket vänliga hälsningar från en nöjd kund." 12-03-28


"Tack för leveransen ! Tok nöjd med hur ni skötte eran leverans!" 12-03-28


"Har aldrig varit med om så snabb leverans (specielt när man bor så långt norr ut) :) är super nöjd med jackan! Har fått en ny favorit sida på nätet! Ska tipsa alla om eran sida!:)
Fem av fem möjliga" Tjenare! 12-05-15

 

Blandade omdömen 2009-2010:

"Vill bara ge er beröm för er service och otroligt snabba leveranser. Det uppskattas verkligen! Sköt om er och keep up the good work!"


"Fick grejorna idag och jäklar vad nöjd jag är.".


"Inga problem, snabb leverans!!!!!"


"snabbt och smidigt!"


"Mkt bra!! 5 av 5 möjliga!! God jul!"


"Snabb och bra leverans++++++++++"


"Kanon!!!!!!"


"rekommenderas starkt! snabb leverans! tack"


"Mycket snabb leverans. Bra varor."


"Mycket snabb leverans och bra service. Rekommenderas varmt"


"+++++snabb leverans och kontakt+++++"


"Perfekt som vanligt!"


"världsklass, snabb leverans!"


"Extremsnabb leverans! Jättebra och smidig kontakt. Rekommenderas varmt."


"Tackar för superb kvalité på de varor jag fått hittills!"


"Snygg som fan och skön som attan, tack för en lyckad affär! Hoppas vi gör mer business längre fram."


"idag fick jag byxorna, är hur nöjd som helst :) tack så mycket för den super snabba leveransen ! mvh"


"Jag är riktigt nöjd med sakerna! De var av mycket finare kvalitet än jag hade förväntat mig. Du kommer definitivt att ha mig som kund framöver! Jag håller regelbundet koll på sidan och återkommer snart igen! Tack än en gång :)"


"Tack för den snabba leveransen, jag är toknöjd med de saker jag beställde. Ni är en skitbra webbutik, ska fortsätta beställa från er."


"Hämtade jackan tidigare idag. Jag är verkligen helnöjd. Den var precis som jag ville ha den, stl 48 var perfekt. Kvalitén är riktigt fin. Kommer definitivt att handla mer varje gång lönen tillåter! Tack än en gång för kanonbra och trevlig service och fint sortiment!!" 10-05-29


"Vill bara tacka för jättebra service och supersnabb leverans!! Jag är jättenöjd med mina varor!!! TACK!!" 10-06-01


"Beställde ett par cammobyxor av er 31/5 o fick dom nu idag 1/6! Tack för supersnabb leverans o bra service! Byxorna har kanon kvalitet! Om jag ska ha mer cammo i framtiden så är det här jag ska handla!" 10-08-26


"Tack för snabb leverans! Byxorna var PERFEKTA i storleken! Kommer definitivt beställa här igen!" 10-09-04


"tusen tack för en snabb leverans och mycket bra grejer!! ett nöje att handla av er" 10-09-07


"Hahahahaha tackar tackar! Fan vad glad jag blir när det är seriösa personer som säljer saker på nätet och inget bluff och båg. =)
Tackar hemskt mycket för SUPERB support! MVH en MYCKET MYCKET nöjd ***** =)" 10-11-28

 

"Vill bara tacka för att det gick så fort. Fick prylarna i dag och tänker köpa mer.Ni har mycket roliga saker på eran sida." 09-09-16

"Jättebra grejor du har! Mvh XXX *nöjd kund*" 09-09-16

"Tack för en mycket snabb leverans och bra produkt." 09-09-15

"Va bussigt av dig. Jag tycker att det var billigt jag fattar inte att du kan vara så billig..för mig som samlare är DesertRat rena guldgruvan du ger ju Sveriges bästa service!! m.m. Utan DesertRat stannar min hobby." 09-09-16

"Hallå! Jag fick sakerna idag!! Jag e mycket glad och nöjd med sakerna!! ETT STORT TACK TILL ER DESERTRAT!! :-)" 09-09-07

"Även supersnabb leverans. Hade mitt paket dagen efter. Tusen tack!" 09-10-04

Produkter
Övrigt